CONVERSATIELESSEN

De beste prijs-kwaliteit verhouding!

Inhoud en methode

Bent u op zoek naar spreekpraktijk? Dan bent u welkom op onze wekelijkse sessies Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands of Portugees (enkel in Eurospeak Antwerpen). Elke week belichten onze docenten een ander thema, zo maakt u kennis met interessante woordenschat en taalstructuren. Zowel de algemene als zakelijke woordenschat en spreeksituaties komen aan bod. Onze docenten hebben heel wat werk- en onderwijservaring en de meesten zijn moedertaalsprekers van de taal waarin ze lesgeven.

U volgt de lessen samen met 1 andere deelnemer van uw niveau of in een groepje van niet meer dan 6 deelnemers. Hierdoor bent u actief betrokken bij de les en boekt u snel vooruitgang. Duolessen zijn mogelijk te Gent, Brussel, Antwerpen en Namen. Groepslessen zijn mogelijk te Antwerpen en Namen, dit volgens het aantal inschrijvingen per niveaugroep. Deze cursus kan ook op individuele basis gevolgd worden. In Brussel en Namen kan u de individuele conversatielessen volgen aan speciale prijsvoorwaarden.

 

Agenda en kostprijs

Groepslessen/duolessen: module van 20 lesuren: 10 lessen van 2 lesuren of 8 lessen van 2,5 lesuren per trimester. 1 avond per week vanaf 18.00u of op zaterdagvoormiddag. Cursusdagen: Maandag: Nederlands - Dinsdag: Engels - Woensdag: Duits, Spaans, Italiaans - Donderdag: Frans - Zaterdag: alle talen op aanvraag. Andere cursusdagen en uren mogelijk volgens interesse en vanaf minimum 2 deelnemers. 

Duolessen en individuele lessen in Brussel en Namen: module van 10 of 20 lesuren: u volgt de lessen op een vast moment in de week (voormiddag, middag, namiddag of avond) gedurende 5 tot 10 weken. U kunt er ook voor opteren om de lessen op intensieve basis te volgen, gedurende 1 tot maximum 2 weken (bvb. 2 uur les per dag).

Startdata voor duolessen en groepslessen: week van 24/09/2007, week van 21/01/2008, week van 21/04/2008. Individuele conversatielessen starten wanneer u het wenst.  Vanaf 2 deelnemers starten wij ook duolessen wanneer u het wenst.

Prijs: € 420,00 (module van 20 uur/duolessen) / € 400,00 (module van 10 uur/individueel te Brussel of Namen) / € 300,00 (module van 20 uur/ groep te Antwerpen of Namen) / € 225,00 (module van 10 uur/duolessen te Brussel of Namen).

Niveaugroepen

Volgens het Europees Referentiekader.
Een hoger niveau kan niet altijd bereikt worden binnen één lessenreeks.

Basic user: niveau A1 (beginners) en niveau A2 (basisniveau)
Er is geen of weinig voorkennis van de taal nodig. Basiswoordenschat en -grammatica worden aangeleerd en ingeoefend aan de hand van eenvoudige spreekoefeningen en aangepaste teksten. U leert zich uitdrukken in verschillende situaties.

Independent user: niveau B1 (lager intermediair niveau) en niveau B2 (hoger intermediair niveau)
U heeft de basis onder de knie, maar wil de taal in verschillende situaties op een actievere manier beheersen en uw zelfvertrouwen vergroten. Woordenschat en grammatica worden opgefrist, uitgebreid en grondig ingeoefend.

Proficient user: niveau C1 (gevorderd niveau) en niveau C2 (moedertaalspreker of gelijkwaardig)  
Dit niveau vereist een grondige voorkennis van de taal. U leert gekende en nieuwe woordenschat actief gebruiken door middel van uitgebreide en gerichte spreekoefeningen. U leert de taal correct te gebruiken in alle mogelijke domeinen.

Praktische gegevens

Locaties: Eurospeak Brussel, Eurospeak Antwerpen, Eurospeak Gent, lokalen van Ferme de Vevy Weron te Wépion (Namen).

Inschrijving vooraf is noodzakelijk. Contacteer de school voor uw taaltest. Zijn de startdata van de lessenreeks voorbij, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij starten nieuwe groepen zodra wij 2 kandidaten van hetzelfde niveau hebben.

Eurospeak is een erkend opleidingsinstituut en aanvaardt opleidingscheques van de Vlaamse en Waalse Gemeenschap. Zo kunt u tot 50% besparen op uw budget. Meer informatie op www.vdab.be/opleidingscheques (werknemers) of www.beaweb.be (werkgevers).